top of page
Klimio arbetar med världsledande leverantörer

Världsledande leverantörer

Vi arbetar med ett brett urval av kvalitetsprodukter från Nibe, Daikin, Viessmann, Vaillant och Bosch.
Värmepump från Nibe

NIBE – svenska värmepumpar av hög klass 

Nibe är ett svenskt börsnoterat företag och har lång erfarenhet av att utveckla och tillverka värmepumpar för olika behov.

Nibe har ett brett sortiment med såväl vätska-vattenvärmepumpar (t.ex. berg- och jordvärme) som luftvärmepumpar (luft-luft, luft-vatten och frånluft). De erbjuder ett uppkopplat operativsystem som gör att allt fungerar smidigt. Produkterna är dessutom stilrena och passar väl in i moderna svenska hem.

Nibe äger idag även merparten av Enertech AB, där värmepumpstillverkaren CTC ingår.

Nibe logo.png

Hemsida

nibe.eu/sv-se 

Telefon

0433-27 30 00

E-post

info@nibe.se

Tar under en minut.

Värrmepump från Daikin

Daikin – japansk världsledare

Japanska Daikin har anor från 1924 och expanderade tidigt till Europa och Norden. I Sverige har deras produkter sålts sedan 1969.​

Daikin är ett världsledande företag inom värmepumpar och erbjuder såväl vätska-vattenvärmepumpar (t.ex. berg- och jordvärme) som luftvärmepumpar (luft-luft och luft-vatten). De erbjuder ett uppkopplat operativsystem som tillåter styrning via smartphone. 

Daikin-logo.png

Hemsida

daikin.se

Telefon

010-722 24 00​

E-post

info@daikin.se

Tar under en minut.

Värmepump från Viessmann

Viessmann – ledande familjeägd värmeexpert

Viessmann är ett familjeföretag i fjärde generationen och grundades 1917 i Tyskland. Klimatlösningar är deras specialitet och de är idag ett av de ledande företagen inom värmepumpar globalt.

 

Inom värmepumpar erbjuder Viessmann bergvärmepumpar och luft-vattenvärmepumpar för alla behov. De erbjuder ett uppkopplat operativsystem som gör att allt fungerar smidigt.

 

I Sverige är Viessmann sedan flera år även en välkänd sponsor av skidsporter som bland annat skidskytte och längdskidor. 

viessmann-logo.webp

Hemsida

viessmann.se

Telefon

08-47 48 800

E-post

info@viessmann.se

Tar under en minut.

Värmepump från Vaillant

Vaillant – tysk ledande tillverkare

Vaillant är en internationell marknadsledare inom värme-och ventilationsteknik. Produktportföljen omfattar solvärme, värmepumpar, bergvärmepumpar, luft-luft och luft-vattenvärmepumpar, gaspannor, varmvattenberedare, styrning och ventilationssystem för lågenergihus.

 

Vaillant grundades 1874 i Tyskland och är fortfarande till 100% ett familjeägt företag. Företaget har funnits på den svenska marknaden sedan 1984, främst inom gas- och elpannor. Nuförtiden ligger fokus helt på värmepumpar. De erbjuder ett uppkopplat operativsystem som gör att allt fungerar smidigt. 

Vaillant-logo-2021.svg.png

Hemsida

vaillant.se

Telefon

040-803 30

E-post

info@vaillant.se

Tar under en minut.

Värmepump från Bosch

Bosch – tysk kvalitet från Sverige

Den internationella Bosch-koncernen tillverkade sina första värmeprodukter redan på 1800-talet. Idag omfattar Bosch värmeverksamhet allt från kraftvärmeverk till värmepumpar och solvärmesystem för villor. Boschs värmedivision är idag en av Europas största tillverkare av värmeprodukter, med en omsättning närmare 30 miljarder kronor.

Bosch har ett brett sortiment med såväl vätska-vattenvärmepumpar (t.ex. berg- och jordvärme) som luftvärmepumpar (luft-luft, luft-vatten och frånluft). De erbjuder ett uppkopplat operativsystem som gör att allt fungerar smidigt. Produkterna är dessutom stilrena och passar väl in i moderna svenska hem.

2008 köpte Bosch konkurrenten IVT. Idag ligger det gemensamma untvecklingscentrat för värmepumpar, där deras produkter utvecklas och tillverkas, i småländska Tranås.

Klimio AB är en Bosch Certified Climate Partner.

bosch-logo.png

Hemsida

bosch-climate.se

Telefon

0140-38 66 00

E-post

boschvarme@se.bosch.com

Tar under en minut.

bottom of page