top of page

Ellevio väljer Klimio som partner för värmepumpar

Ellevio väljer Klimio som partner
Kristofer Fröjd, chef för affärsutveckling på Ellevio och Johan Lind, VD på Klimio.

I maj 2024 inledde Klimio ett strategiskt samarbete med Ellevio Energy Solutions. Detta samarbete gör det möjligt för oss att erbjuda Ellevios kunder hållbara och energieffektiva uppvärmningslösningar genom våra högkvalitativa värmepumpar.


Vi är särskilt glada över att det var vår höga kundnöjdhet och innovativa digitala lösningar som gjorde att Ellevio valde just Klimio som samarbetspartner. Med Ellevios stöd kan vi nu nå ut till fler hushåll och förenkla både installation och ägande av värmepumpar.


"Vårt mål är att göra både installation och ägande så enkelt för kunden som möjligt, och med Ellevios stöd kan vi nu erbjuda detta till fler hushåll,” säger Johan Lind, VD och medgrundare av Klimio.


Kristofer Fröjd, chef för affärsutveckling på Ellevio, ser samarbetet med Klimio som en viktig milstolpe i deras strävan att erbjuda Ellevios kunder hållbara och smarta energilösningar. "Tillsammans kommer vi att skapa en positiv inverkan på miljön och stärka våra kunders möjligheter att göra medvetna val när det gäller uppvärmning."

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page